B2B

NOOC este producător și vânzător de accesorii din lemn pentru telefoane mobile. Portofoliul nostru de produse include tocuri (huse) din lemn pentru iPhone 6 și 6s și iPhone 7 și 7s, precum și suporturi de telefone auto și kituri de îngrijire. Scopul nostru principal este de a oferi clienţilor noştri tocuri din lemn realizate din nuc, stejar si cireş autentic la cele mai bune preţuri.

Fabrica și birourile noastre sunt situate în Suceava, România.

Misiunea noastră este să ne menținem poziția printre liderii pieței în industria de accesorii pentru telefoane mobile, oferind o gamă largă de produse la prețuri competitive. Suntem motivați de Natură pentru o producție durabilă și responsabilă și oferim un mediu de lucru sigur pentru partenerii noștri. Produsele noastre sunt fabricate din lemn selectat cu grijă din pădurile românești.

Am reușit să dezvoltăm și să promovăm produsele noastre într-un mediu foarte competitiv, demonstrând că suntem un partener stabil și de încredere. Avem deja mai mulți parteneri /furnizori de afaceri în întreaga lume.

Suntem întotdeauna interesați de a coopera cu distribuitori de prim rang. Dacă sunteți interesat să deveniți unul dintre ei, vă rugăm să ne contactați făcând clic pe butonul de mai jos.

Deveniți partenerul nostru!

COMPLETEAZA FORMULARUL