Arhivă blog
RSS

Blog

Tocurile din lemn natural – For smart. Choose Natural

Cel mai simplu mod prin care poți contribui la împădurirea României

În fiecare minut, la nivel mondial dispar suprafețe uriașe de păduri. Cam cât 48 de terenuri de fotbal. În cel mai fericit caz, în locul copacilor tăiați se plantează alți puieți, care în 2-25 de ani vor forma o nouă pădure. Din păcate, ritmul de împădurire este mult prea mic în comparație cu defrișările iraționale, iar dacă vrem ca nepoții noștri să respire un aer curat, este nevoie să ne mobilizăm și să contribuim în mod viabil la plantarea de noi păduri.

 

Cum poți contribui la împădurirea României 

Compania Nooc, primul producător autohton de tocuri din lemn natural pentru smartphone-uri, va demara acțiuni periodice de împădurire la finalului fiecărui lot de tocuri vândute. Platforma online nooc.ro va fi lansată pe data de 15 aprilie, urmând ca la epuizarea primului stoc să aibă loc acțiunea de împădurire. În colaborare cu Direcția Silvică Suceava, plantarea puieților se va desfășura în localitatea suceveană Pojorâta.

 

Ce sunt tocurile din lemn natural – For smart. Choose Natural

Acum ai o alternativă naturală și ultramodernă de a-ți personaliza telefonul și, implicit, de a-ți evidenția propria personalitate. Dacă îți dorești un accesoriu luxos și unic pentru smartphone-ul tău, Nooc este soluția optimă. 

Tocul din lemn (wood case) este similar din punct de vedere funcțional cu husa din PVC, adică îți protejează telefonul de murdărie și zgârieturi. Din punct de vedere estetic, însă, tocul din lemn natural îi oferă telefonului tău un aspect original, unic, autentic și luxos.

Așa cum nu există două persoane cu amprente identice, așa nu există nici două tocuri din lemn Nooc care să arate la fel. Fiecare toc are un aspect unic, grație melanjului natural de nuanțe din lemnul folosit. Timpul își pune amprenta asupra vinului, dar la fel se întâmplă și când atingi tocul din lemn. Cu cât îl folosești mai mult, cu atât vei intensifica nuanțele lemnului și vei șlefui finisajul.

 

“Ideea de a produce tocuri din lemn pentru smartphone a venit firesc, în momentul în care am văzut că husele de telefon își pierd farmecul în timp și devin tot mai kitschoase. Pregătirea designului, a planurilor, testarea si accesorizarea utilajelor folosite pentru pregătirea prealabilă a lemnului reprezintă marea provocare.  Am folosit lemn de cea mai bună calitate, de esenţe româneşti. De unde și sloganul: proudly made in România!

Pe măsură ce lucrăm cu lemnul și îi descopeream tainele, mi-am dat seama că niciun plastic nu va putea vreodată să înlocuiască autenticitatea și eleganța acestui material nobil. Dar pentru aceasta, trebuie să repectăm mai mult natura și să-i înapoiem o mică parte din ceea ce ea ne oferă: pădurea.” – Laurențiu Galan, CEO Nooc România.

 

Pentru mai multe detalii despre campania de împădurire și despre tocurile din lemn Nooc, intră pe nooc.ro și facebook.com/noocromania.

 

Preluat de pe Urban Woman (http://urbanwoman.ro/accesorii-de-lux-pentru-smartphone-pe-nooc-ro/)

 

Home for Woody este soluția noastră

Home for Woody este soluția noastră

Suntem îngrijorați de lipsa resurselor naturale, de schimbările climatice constante și de gestionarea incorectă a deșeurilor din lume, care afectează în mod direct fiecare ființă vie. De exemplu, în ultimii ani, în România, pădurile au devenit rare, iar reîmpădurirea este singura opțiune reală disponibilă. Din acest motiv, echipa Nooc este dedicată să ofere cele mai bune soluții pentru a administra deșeurile rezultate din fabricarea produselor noastre.

Și pentru că iubim natura și dorim să oferim ceva în schimb Mamei Natura, ne angajăm să organizăm și să implementăm cât mai curând posibil proiecte de plantare a copacilor în comunitatea locală. Echipa noastră a ales deja răsadurile de copaci care vor fi plantate pe plantaţia Nooc.

Scopul nostru este de a îmbunătăți calitatea mediului încopnjurător și utilizarea resurselor naturale.

 

Certificat pentru plantarea copacilor

Fiecare WoddyCase este atent împachetat în atelierul Nooc și vine cu un certificat de plantare a copacilor - cadoul nostru pentru tine. Acesta este modul în care ne arătăm aprecierea față de clienții noștri, fără de care eforturile noastre responsabile și sustenabile nu ar fi posibile. Datorită sprijinului vostru, putem să plantăm încă un copac în pădurea Nooc și, pentru asta, vă vom fi mereu recunoscători.

Acţiunile de plantare au loc în mod periodic pentru a ne asigura că pomii vor prospera. Deci, dacă intenționați să vizitați România, sunteți bineveniţi să petreceți o zi și să vă bucurați de un picnic frumos în plantaţia Home for Woody. 

"La Nooc, plantarea unui copac reprezintă un semn de respect pentru Mama Natura şi reuneşte toate persoanele speciale într-un parteneriat de îmbunătăţire a mediului natural de care vor beneficia generaţiile viitoare. Aceasta este credința noastră și mai mult!"

                                                                                                                                                                                                                                                        Laur Galan, CEO Nooc