Arhivă blog
RSS

Articole blog din "2017" "mai"

Tocurile din lemn natural – For smart. Choose Natural

Cel mai simplu mod prin care poți contribui la împădurirea României

În fiecare minut, la nivel mondial dispar suprafețe uriașe de păduri. Cam cât 48 de terenuri de fotbal. În cel mai fericit caz, în locul copacilor tăiați se plantează alți puieți, care în 2-25 de ani vor forma o nouă pădure. Din păcate, ritmul de împădurire este mult prea mic în comparație cu defrișările iraționale, iar dacă vrem ca nepoții noștri să respire un aer curat, este nevoie să ne mobilizăm și să contribuim în mod viabil la plantarea de noi păduri.

 

Cum poți contribui la împădurirea României 

Compania Nooc, primul producător autohton de tocuri din lemn natural pentru smartphone-uri, va demara acțiuni periodice de împădurire la finalului fiecărui lot de tocuri vândute. Platforma online nooc.ro va fi lansată pe data de 15 aprilie, urmând ca la epuizarea primului stoc să aibă loc acțiunea de împădurire. În colaborare cu Direcția Silvică Suceava, plantarea puieților se va desfășura în localitatea suceveană Pojorâta.

 

Ce sunt tocurile din lemn natural – For smart. Choose Natural

Acum ai o alternativă naturală și ultramodernă de a-ți personaliza telefonul și, implicit, de a-ți evidenția propria personalitate. Dacă îți dorești un accesoriu luxos și unic pentru smartphone-ul tău, Nooc este soluția optimă. 

Tocul din lemn (wood case) este similar din punct de vedere funcțional cu husa din PVC, adică îți protejează telefonul de murdărie și zgârieturi. Din punct de vedere estetic, însă, tocul din lemn natural îi oferă telefonului tău un aspect original, unic, autentic și luxos.

Așa cum nu există două persoane cu amprente identice, așa nu există nici două tocuri din lemn Nooc care să arate la fel. Fiecare toc are un aspect unic, grație melanjului natural de nuanțe din lemnul folosit. Timpul își pune amprenta asupra vinului, dar la fel se întâmplă și când atingi tocul din lemn. Cu cât îl folosești mai mult, cu atât vei intensifica nuanțele lemnului și vei șlefui finisajul.

 

“Ideea de a produce tocuri din lemn pentru smartphone a venit firesc, în momentul în care am văzut că husele de telefon își pierd farmecul în timp și devin tot mai kitschoase. Pregătirea designului, a planurilor, testarea si accesorizarea utilajelor folosite pentru pregătirea prealabilă a lemnului reprezintă marea provocare.  Am folosit lemn de cea mai bună calitate, de esenţe româneşti. De unde și sloganul: proudly made in România!

Pe măsură ce lucrăm cu lemnul și îi descopeream tainele, mi-am dat seama că niciun plastic nu va putea vreodată să înlocuiască autenticitatea și eleganța acestui material nobil. Dar pentru aceasta, trebuie să repectăm mai mult natura și să-i înapoiem o mică parte din ceea ce ea ne oferă: pădurea.” – Laurențiu Galan, CEO Nooc România.

 

Pentru mai multe detalii despre campania de împădurire și despre tocurile din lemn Nooc, intră pe nooc.ro și facebook.com/noocromania.

 

Preluat de pe Urban Woman (http://urbanwoman.ro/accesorii-de-lux-pentru-smartphone-pe-nooc-ro/)