Cariere

La Nooc, ne străduim în mod constant să ne depăşim limitele, să avansăm și să ne dezvoltăm. Suntem o familie de iubitori de lemn, care apreciază proprietățile unice ale lemnului și dorește să dea ceva înapoi naturii. Suntem foarte mândri de metodele noastre de fabricare și de tehnicile de tăiere a lemnului, care ne permit să producem tocuri unice de telefon. Având aceste lucruri în vedere, credem că toate eforturile noastre comune vor inspira şi pe alții să ne urmeze. 

Echipa Nooc este în continuă dezvoltare și căutăm persoane talentate și ambiţioase, care să ne împărtășescă valorile şi să ni se alăture. Credem că o comunicare eficientă și abilitatea de a lucra în echipă reprezintă aspecte cheie pentru un mediu de lucru plăcut. În funcție de ceea ce căutați și de experiența dvs., puteți aplica pentru a lucra în fabrică sau în birourile noastre principale. 

Împreună putem face diferența. Toate oportunităţile de muncă vor fi postate aici. Dacă sunteţi interesaţi, completaţi formularul de aplicare şi noi vom reveni cu un răspuns cât mai repede posibil.

 

 Nu există posturi disponibile în acest moment !!!