Despre noi


 


Suntem singurii producători din România şi printre singurii din  Europa de huse (tocuri) din lemn pentru smartphone-uri; primele modele produse sunt cele pentru iPhone (6, 6+, 7 &7+) iar de curând am început să lucrăm la un nou design şi să testăm  husele de lemn pentru Samsung 8 and 8+.


Fabrica şi birourile noastre se află în Suceava, România. Echipa Nooc este tânără, dar cu o experienţă mare în gestionarea de proiecte dificile, în ultimii 5 ani  fiind implicată în design-ul, producţia şi execuţia unor lucrări de construcţie şi finisare pentru mall-uri şi cinema-uri (proiecte de tipul fit & out).


Ultima jumătate a anului trecut a fost plină de provocări, cu începuturi de drum importante şi decizii dificile în ceea ce priveşte design-ul, creaţia şi fabricarea produsului. Totul a pornit de la ideea de găsi un echilibru perfect între: protecţie, design, funcţie, ‘artă şi ştiinţă’.


Fiecare bucată de lemn este unică, drept urmare, fiecare toc de lemn este unic. Nu de mult a avut loc evenimentul de lansare a produsului, pe care îl puteţi vizualiza aici: 
https://www.youtube.com/watch?v=ulywUFjgsF8

Butonul pornit/oprit & butonul de volum sus/jos - integrate în totalitate în tocul telefonului și sculptate cu foarte mare precizie, ceea ce vă permite să blocați și să deblocați cu ușurință telefonul şi să modificaţi volumul.


Butonul sună/silenţios este pe deplin accesibil iar tăietura acestuia în husă reprezintă punctul forte al designului.

Specificaţii tehnice


Camera principală a telefonului se potriveşte perfect cu designul tocului. Măiestria noastră, atenţia la detalii şi respectful faţă de cerinţele tehnice, împreună cu specificaţiile producătorului de smartphone, garantează că fiecare funcţie a camerei este funcţională 100%.Accesoriile originale ale telefonului tău se introduc uşor în partea inferioară a iWoodyCase, fără a avea nevoie de extensii pentru încărcător şi mufe pentru căști.


Rezultatul final este tocul de telefon Nooc care adaugă mai puțin de 2 mm de lemn dispozitivului tău, combinând natura, tehnologia, ingineria şi măiestria.


Mizăm pe măiestria, tenacitatea şi tinereţea noastră pentru a oferi, în cele din urmă, un produs de înaltă calitate, accesibil tuturor. Tratăm cu respect partenerii, comunităţile şi Planeta noastră. Ne angajăm să facem afaceri urmând cele mai înalte valori etice, acordând o mare atenție asociaților noștri și asumându-ne întreaga responsabilitate pentru procesul nostru de producție durabil.


Și pentru că iubim natura și dorim să oferim ceva în schimb Mamei Natură, ne angajăm să organizăm și să implementăm proiecte de plantare a copacilor în comunitatea locală. Pentru oamenii din compania noastră, plantarea unui copac reprezintă un semn de respect faţă de Mama Natură şi reuneşte toate persoanele speciale într-un parteneriat de îmbunătăţire a mediului natural de care vor beneficia generaţiile viitoare. Fiecare iWoddyCase este atent împachetat în atelierul Nooc și vine cu un certificat de plantare a copacilor - cadoul nostru pentru tine. Vezi mai multe detalii aici: http://www.nooc.ro/planting-tree-certificate

În momentul de faţă suntem pioneri pe o piaţă nouă şi plină de provocari, printre companii cu o istorie în spate şi ani de experienţă. Dar suntem puternici, suntem talentaţi, suntem dedicaţi, suntem inteligenţi … Lucrând pentru smartphone-uri.

Al vostru,
Laurentiu Galan

ASCONT EXPERT SRL
Sofia Vicoveanca Boulevard, nr 117,2A,
“SAFE Office Building”
00 4 0745 835 521
laur@nooc.ro
www.nooc.ro