Life iWoodyCase 6s

Concept product
€49 +
€37 +
Sculptat dintr-un singur bloc de nuc de înaltă calitate, iWoodyCase pentru iPhone 6s are un design natural şi nefinisat, oferindu-i dispozitivului tău un aspect frumos, clasic şi elegant.
* Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare şi nu reprezintă cu exactitate tocul de telefon iWoodyCase pe care îl veţi primi. Datorită structurii unice, individuale a lemnului, tocul tău iWoodyCase poate varia doar în funcție de culoare și/sau nuanțe. Aveți posibilitatea de a alege între bej, maro sau bej & maro.
 Transport gratuit !!!

Specificatii tehnice

Infrumuseţează dispozitivul tău cu un toc simplu si modern pe care îl poţi utiliza cu uşurinţă în fiecare zi.

Butonul pornit/oprit este integrat în tocul telefonului și sculptat cu grijă, ceea ce vă permite să blocați și să deblocați cu ușurință telefonul. La fel este şi pentru butonul de volum sus/jos. După mai multe testări, am reușit să facem în aşa fel încât butonul sună/silenţios să fie pe deplin accesibil.

Pentru noi, a fost o provocare să perfecționăm cele 3 decupaje rotunde de pe spatele tocului, în aşa fel încât să se potrivesc până la cele mai mici detalii camerei iPhone. Accesoriile originale ale telefonului tău se introduc uşor în partea inferioară a iWoodyCase, fără a avea nevoie de extensii pentru încărcător, mufe pentru căști şi fără a scoate carcasa.

Toate aceste provocări ne-au împins să testăm limitele naturii și lemnului. Rezultatul final este tocul de telefon Nooc care adaugă mai puțin de 2 mm de lemn dispozitivului tău, fără a compromite protecția, designul sau funcțiile telefonului.