Livrare şi retur

Produsele Nooc sunt create şi lucrate special pentru dumneavoastră. Dacă tocul de telefon dorit nu se găseşte în stoc, îl vom produce şi livra la timp. Toate produsele noastre sunt realizate manual la atelierul nostru din Suceava, România. Dacă doriţi să faceţi cadou un toc WoodyCase sau aveți nevoie de comanda livrată până la o anumită dată, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați și vom face tot ce ne stă în putință pentru a vă satisface solicitarea. Veți primi un e-mail atunci când comanda dumneavoastră a fost finalizată și expediată.

Dacă sunteți nemulțumit de produsul primit, NOOC vă oferă posibilitatea de a-l returna în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului, respectând condițiile de returnare. Dacă produsul este returnat, clientul poate alege să primească banii înapoi sau să comande un alt produs şi să plătească diferența dacă prețurile variază. 

Dacă, din orice motiv, sunteți nemulțumiți de produsele și serviciile noastre, vom face tot ce ne stă în putinţă să fiţi pe deplin satisfăcut. 

Noi ne mândrim cu calitatea muncii și a produselor noastre și sperăm că şi dumneavoastră veţi fi!