Povestea noastră

 

 

V-aţi întrebat vreodată cum ar arăta Pământul dacă fiecare dintre noi şi-ar desfășura activitățile de zi cu zi, gândindu-se la urmările pe care le lasă asupra Planetei noastre? Cum ar fi dacă ... gândiți-vă doar o clipă. Cum ar fi dacă, cu fiecare lucru pe care îl luăm de la Mama Natura, am putea da şi ceva înapoi? 

La Nooc, asta este exact ceea ce încercăm să facem ... însă o putem face doar cu ajutorul vostru. Noi privim furnizorii, colegii și clienții noștri ca parteneri ai viitorului. Împreună putem construi un viitor mai bun, deoarece suntem mai mari, mai puternici și mai creativi când luptăm pentru aceeași cauză.

 

 

 

Să ne cunoaştem

 

Website: http://nooc.ro/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/nooc/

Twitter: https://twitter.com/Nooc_ro

Instagram: https://www.instagram.com/nooc_ro/

Pinterest: https://ro.pinterest.com/nooc_ro/

 

 

 

 

 

Alege ceea ce natura desenează

 

Am perfecționat procesul de producţie a tocurilor din lemn; Prin urmare, fiecare WoddyCase este unic. Pe lângă metodele tradiționale de fabricație, adoptăm și noi tehnologii pentru a produce aceste minunate WoodyCases care sunt mai utile şi mai confortabile.

Asociații noștri acordă o atenție sporită nevoilor și dorințelor dumneavostră; drept urmare, vă prezentăm modele unice de tocuri pentru telefon care se potrivesc stilului dumneavostră de viață. Toate tăieturile unui toc WoddyCase sunt precise şi se potrivesc perfect porturilor şi camerelor din față și din spate ale telefonului.

Credem cu tărie că un producător ar trebui să se adapteze mereu utilizatorului final, ci nu invers.

 

 

Proudly   made   in   Romania!

 

Inginerii de la Nooc au lucrat la îmbunătăţirea procesul de sculptură, astfel încât produsul final să aibă foarte puține sau chiar nicio imperfecțiune. Metodele noastre de lucru au la bază plăcerea oferită de îmbinarea lucrului manual cu tehnologii de înaltă calitate.

 

 

Valorile noastre esenţiale sunt calitatea şi meşteşugul

 

Toate produsele WoodyCase sunt fabricate în România de o echipă de oameni pricepuți, care iubesc arta sculptării în lemn și folosesc numai lemn autentic de înaltă calitate. Ceea ce face ca design-urile noastre să fie atât de frumoase şi unice este faptul că fiecare toc de telefon este sculptat dintr-un singur bloc din cel mai bun lemn de nuc, cireş sau stejar.

Avem expertiză în a face tocuri de telefon subțiri cu muchii rotunjite și tăieturi largi care se potrivesc perfect detaliilor și butoanelor telefonului mobil. Ecranul telefonului, camera frontală, senzorul de ID, senzorul de lumină ambientală și senzorul de proximitate sunt foarte uşor de accesat cu tocul WoddyCase.

Schimbaţi-vă designul telefonului dumoneavoastră cu un toc din colecţiile WoodyCase Life Collection, WoodyCase Shine Collection and WoddyCase Custom-made Collection

 

 

 

Suntem o familie de producători de tocuri din lemn natural, designeri entuziasmaţi şi cu suficiente capacități de producție, care oferă soluții unice pentru a sprijini și îmbunătăți piața smartphone-urilor și multe altele.

În ceea ce privește fabricația, calitatea și designul, colecțiile WoddyCase ale Nooc sunt elegante și unice, deoarece îmbunătățesc experiența clientului cu telefonul și vă oferă posibilitatea de a deveni un trendsetter.

 

 

 

 

Mulţumiri din partea Echipei Nooc!